Πάμε τα πονταρίσματα για τον πρώτο σκόρερ!

Μπαίνουμε σε τροχιά Euro 2016. Η Εθνική μας ομάδα δεν μετέχει κι έτσι φέτος δεν αντιλαμβανόμαστε τον «πυρετό», ωστόσο σε δύο εβδομάδες η μεγάλη διοργάνωση ξεκινά!

Σιγά-σιγά αρχίζουν να διαμορφώνονται και τα στοιχηματικά ταμπλό. Αυτό που παρουσιάζει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον είναι εκείνο που αφορά τους πρώτους σκόρερ. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη αυτή τη στιγμή η κατάσταση, οι πέντε ποδοσφαιριστές που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες σύμφωνα με τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες είναι οι εξής:

Κριστιάνο Ρονάλντο με απόδοση 6,50. Σίγουρα εκ των φαβορί, εκτελεί τα φάουλ και τα πέναλτι, αλλά η Εθνική Πορτογαλίας δεν είναι φαβορί για να προχωρήσει, ενώ είναι ομάδα του 1-0 (Φερνάντο Σάντος γαρ).

Τόμας Μίλερ με απόδοση 8,00. Παραδοσιακά η Γερμανία αναδεικνύει τους επιθετικούς της στις πρώτες θέσεις. Αξίζει η απόδοση, καθώς μιλάμε για ένα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που μπορεί να φτάσει μακριά και δεν κάνει χάρες σε κανέναν αντίπαλο, κυνηγώντας διαρκώς το γκολ.

Αντουάν Γκριεζμάν με απόδοση 8,00. Ο σέντερ φορ της Ατλέτικο και της Εθνικής Γαλλίας παίζει στην έδρα του, αλλά ίσως είναι επηρεασμένος από το χαμένο τελικού του Champions League. Όχι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με απόδοση 14,00. Μην ξεγελιέστε, δεν παίζει στην Εθνική Γερμανίας, αλλά στην Εθνική Πολωνίας και ίσως να μην φτάσει μακριά. Θα έχει καλό «πλασάρισμα», αλλά δύσκολα να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.

Χάρι Κέιν με απόδοση 14,00. Πιο φρέσκος απ’ όλους ο Χάρι Κέιν, έχει ολοκληρώσει εδώ και καιρό τις υποχρεώσεις του, πάει καλά στα φιλικά. Ίσως και να αξίζει η απόδοση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα