Πάσχει από τενοντίτιδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τις συνέπειες του άκρως επιβαρυμένου αγωνιστικού του προγράμματος πληρώνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στον οποίο διαγνώστηκε τενοντίτιδα στο αριστερό του πόδι.

Παρά το πρόβλημα του Πορτογάλου σούπερ σταρ, οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας δεν φαίνεται να ανησυχούν, δηλώνοντας πως θα ξεκουραστεί και θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Μουντιάλ. Η διάγνωση ήρθε να επιβεβαιώσει τους φόβους της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βέβαια φέρει και την ακέραια ευθύνη για το πρόβλημα του CR7, ότι ο παίκτης θα χρειαστεί ένα μεγάλο διάστημα ξεκούρασης μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ.

Η συζήτηση πάντως, για το αν θα είναι σε θέση ο Ρονάλντο να αγωνιστεί, ή όχι, έχει ανάψει στα αποδυτήρια της Πορτογαλίας, αλλά και στα ΜΜΕ ανά τον κόσμο. Η τενοντίτιδα δεν είναι αμελητέο πρόβλημα, καθώς εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους, αν υποτιμηθεί η κατάστασή της. Πρόκειται για χρόνια πάθηση, η οποία προκαλεί αρκετά προβλήματα στους αθλητές και δεν τους επιτρέπει να πιέσουν το ευπαθές σημείο. Ο Ρονάλντο έχει επιβαρυνθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό και η κατάστασή του θα γίνει ακόμη χειρότερη, καθώς μία διοργάνωση επιπέδου Μουντιάλ, απαιτεί τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα