Πάτησε Αθήνα με στόχο να μείνει!

Η νύφη και ο γαμπρός θέλουν και μάλιστα… κλέφτηκαν! Όμως, ο πεθερός ακόμη δεν έχει πει το «ναι». Μόλις το πει η επιστροφή του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό θα είναι γεγονός και ο ικανότατος Αλγερινός μέσος θα φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα.

Οι 17 συμμετοχές του στην ομάδα τη σεζόν 2013-2014, τα πέντε γκολ εκ τ των οποίων το ένα το 0-3 στο Καραϊσκάκη και η γενικότερη ηγετική παρουσία του στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟ σε τόσο νεαρή ηλικία, τον έκαναν αγαπητό στον κόσμο και στον Αναστασίου. Αυτός ο έρωτας δεν έπαψε ποτέ παρά την απομάκρυνσή του το περσινό καλοκαίρι, από το Μάη κιόλας οι «πράσινοι» έλεγαν και ξαναέλεγαν πόσο πολύ τον θέλουν πίσω και να που όλα δείχνουν πως θα φορέσει και πάλι το τριφύλλι στο στήθος.

Εδώ και κάποιες ώρες βρίσκεται στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις, η διοίκηση του ΠΑΟ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με αυτή της Νιούκαστλ και αν οι δύο ομάδες τα βρουν, τότε ο 23χρονος Αλγερινός επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά όχι ως δανεικός, αλλά ως ποδοσφαιριστής της ομάδας!

Με την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής, ο ΠΑΟ αποκτά τον παίκτη που τόσο ήθελε και χρειαζόταν στη μεσαία γραμμή και φυσικά ένα περιουσιακό στοιχείο που στο μέλλον αναμένεται να αυξήσει κατακόρυφα τις μετοχές του, ιδίως αν συνεχίσει με τη φόρα που απέκτησε στις αρχές του 2014!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα