Πάτρα: «Πόλεμος» επιχειρηματιών για τραπεζοκαθίσματα- Οι κόντρες και οι απειλές

Ένας ανοιχτός «πόλεμος» εν μέσω αλληλοκατηγοριών και μηνύσεων , μεταξύ δύο γνωστών και πεπειραμένων επιχειρηματιών από το χώρο της εστίασης , βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο καιρό στην Πάτρα. Γερές δόσεις κριτικής, γκρίνιες και εκατέρωθεν πυρά, συγκεντρώνονται επί της οδού Ρήγα Φεραίου. Σε μια εποχή σκληρού ανταγωνισμού , όπως η σημερινή , το να αγαπάς το γείτονα όπως τον εαυτό σου, καθίσταται αδύνατο . Κάτι τέτοιο διαπιστώνεται στον υπέρτατο βαθμό στα «αντικριστά» καταστήματα του πλέον πολυσύχναστου πεζόδρομου . Και μπορεί ο μεν (παλαιότερος καταστηματάρχης) να υποστηρίζει πως τα πνεύματα οξύνθηκαν , μιλώντας σήμερα για ένα πολεμικό κλίμα οικονομικής εξόντωσης εναντίων του , αμέσως μετά τον ερχομό του δεύτερου στην περιοχή , όμως η αντίπαλη πλευρά …. αντεπιτίθεται.

Με δηλώσεις του Γ.Κ σε τοπικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, . , αντικρούει τους ισχυρισμούς ότι έχει βάλει λυτούς και δεμένους με στόχο να επιφέρει σαφείς τάσεις επιδείνωσης στο επίπεδο βιωσιμότητας του συνάδελφου του,, μέσω υποβολής αλλεπάλληλων μηνυτήριων αναφορών , γνωστοποιώντας τα εξής :

«Σε μια εποχή όπου η ισχύς των νόμων πλήττεται και αντικαθίσταται από υπόγειους μηχανισμούς , κρίνεται αναγκαίο να επαναπροσδιορίσουμε το ρόλο τους . Διαμαρτυρήθηκα , και θα το συνεχίσω να το κάνω , γιατί ο …απέναντι δεν τηρεί πια, ούτε τα προσχήματα ως προς το καθοριζόμενο πλαίσιο γενικών κανόνων περί ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων. Εδώ και τρία χρόνια , από την ημέρα που ξεκίνησε τη λειτουργία το κατάστημα του , στοιχείο που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό , έχει προβεί σε κανονική ..κατάληψη της στοάς-πεζόδρομου. Χωρίς να διαθέτει καμία κανονιστική πράξη , όπως προβλέπεται στην παραχώρηση και χρήση τμημάτων των πάσης φύσεως κοινοχρήστων χώρων , αυτός δρα ανεξέλεγκτα . Βέβαια, μετά λύπης διαπιστώνω την εξοργιστική ανοχή και κάλυψη μιας τόσο αδιαμφισβήτητης παραβατικής συμπεριφοράς , που καταλύει και το τελευταίο ίχνος κράτος δικαίου στην Ελλάδα της κρίσης , από την Δημοτική Αρχή . Θέλω να πιστεύω στην άμεση παρέμβαση -προσωπικά -του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ώστε να βάλει άμεσα τέλος στο ιδιότυπο άβατο που έχουν επιβάλει οι «γνωστοί – άγνωστοι» στο ιστορικό κέντρο της πόλης».

Πηγή: nasosblog

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα