Πέρες ο επόμενος

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης ο αντικαταστάτης του Κώστα Μήτρογλου για την επίθεση του Ολυμπιακού, με τον Νέλσον Βαλντέζ –περί ου ο λόγος- να φωτογραφίζεται μάλιστα με κασκόλ της ομάδας, δείχνοντας ότι ήρθε προετοιμασμένος να προσφέρει άμεσα.

Ωστόσο, ο Παραγουανός σύντομα αναμένεται να αποκτήσει την παρέα ενός συμπατριώτη του αφού ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Ερνάν Πέρες της Βιγιαρεάλ. Τα ισπανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η «AS» παρουσιάζει ως τελειωμένη υπόθεση τη μεταγραφή τονίζοντας μάλιστα ότι έχει ήδη πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο δεξιοπόδαρος άσος που μπορεί να παίξει με άνεση και στις δύο πλευρές, θα αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Βλαντιμίρ Βάις για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Οράσιο Κατζιόλι, επιβεβαίωσε μιλώντας στον ισπανικό Τύπο το deal. «Η συμφωνία του Ερνάν με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη, αλλά μένει να τα βρουν πλήρως και οι δύο ομάδες. Ο Μίτσελ τον έχει ζητήσει προσωπικά και ο Ερνάν βλέπει τον Ολυμπιακό ως ένα βήμα στην καριέρα του».

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Βιγιαρεάλ που θα φτάσει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα