Πήγε, είδε και… απήλθε!

Κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον Γκανέζο… Ο λόγος για τον Κουίνσι Οβούσου Ογκμπέγιε, η καριέρα του οποίου έχει πάρει την κατιούσα και δεν λέει να… ισιώσει! Ο Γκανέζος πήγε για… δοκιμαστικό στην ισπανική Βαγιαδολίδ, αλλά… δεν άρεσε και αποχώρησε!

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός, που πέρασε για ένα διάστημα και από τον Παναθηναϊκό, προσπαθεί να βάλει σε μία τάξη την επαγγελματική του καριέρα, αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Μετά το αμφιλεγόμενο πέρασμά του από τους «πράσινους», δεν έχει βρει ομάδα, γεγονός που μόνο θετικό δεν είναι για έναν 27άχρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Κουίνσι ήρθε στον Παναθηναϊκό δανεικός από τη Μάλαγα, επί Ζεσουάλδο Φερέιρα και στις πρώτες του εμφανίσεις εντυπωσίασε με το φαντεζί παιχνίδι του και την ταχύτητά του. Όσο περνούσε ο καιρός όμως, αποδεικνυόταν ότι βασικό συστατικό του χαρακτήρα του, ήταν η αστάθεια. Η απομάκρυνση του Φερέιρα δυσχέρανε ακόμη περισσότερο την κατάσταση του Γκανέζου, για να φτάσουμε στο περασμένο καλοκαίρι, οπότε και έμεινε ελεύθερος από τους «πράσινους», οι οποίοι είχαν αποκτήσει τα δικαιώματά του στο πρώτο εξάμηνο της συνεργασίας τους.

Ο Κουίνσι δοκιμαζόταν στη Βαγιαδολίδ από τις 14 Φεβρουαρίου. Αν και ημέρα των ερωτευμένων, η σχέση του Γκανέζου με τον ισπανικό σύλλογο δεν εξελίχθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να του ανακοινωθεί ότι δεν ενδιαφέρει πλέον, τον τεχνικό της ομάδας, Χουάν Ινάθιο Μαρτίνεθ. Πάει γι’ άλλα λοιπόν ο Κουίνσι, ο οποίος βλέπει να χάνονται άδοξα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα