Πήρε Βιγιάλμπα και περιμένει να του «βγει»

Ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα δεν έχει κλείσει ακόμη τα 21 (γεννήθηκε 29 Νοεμβρίου του 1994). Στη Βελέζ Σάρσφιλντ έχει μόλις ένα χρόνο που έχει ανέβη στην ανδρική ομάδα και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο 90λεπτά, ενώ έχει ακόμη 18 συμμετοχές στις οποίες είτε πέρασε ως αλλαγή, είτε έπαιξε βασικός, αλλά βγήκε πριν το τέλος.

Έχει επίσης εννέα συμμετοχής στην Εθνική Αργεντινής κάτω των 17. Πλέον ανήκει στην οικογένεια του Πανιωνίου όπου και θα μείνει για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού. Και στην πλατεία κάνουν ήδη όνειρα. Ότι ο παίκτης θα τους «βγει» και ότι θα βοηθήσει την ομάδα στους φετινούς της στόχους.

Ο Βιγιάλμπα θεωρείται μεγάλο ταλέντο και οι άνθρωποι της Βελέζ επέλεξαν να τον παραχωρήσουν δανεικό σε μία ομάδα που θα πάρει πολλές ευκαιρίες σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ρήτρα αγοράς δεν υπάρχει, καθώς αυτή η στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία είναι πολύ χαμηλή και δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το πόσο θα καταφέρει να την αυξήσει αγωνιζόμενος στον Πανιώνιο. Πάντως, η Βελέζ δεν έχει δείξει διάθεση να τον πουλήσει, παρά μόνο να του δώσει ευκαιρίες. Αν πάντως βγάλει τη χρονιά και εντυπωσιάσει, δεν αποκλείεται να «ψαρώσουν» και οι μεγάλες ελληνικές ομάδες, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που δεν είναι καν 21 ετών.

Ο νεαρός μέσος αγωνίζεται συνήθως ως αριστερό χ αφ (και λιγότερο ως εξτρέμ) και αναμένεται να υπογράψει το μονοετές του συμβόλαιο, αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα