Πήρε Μαυροειδή η ΑΕΚ!

Απίστευτη μετεγγραφική κίνηση για την πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ΑΕΚ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έπεισε τον Δημήτρη Μαυροειδή να εγκαταλείψει την Κηφισιά και γίνει μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, αλλάζοντας εκ νέου τους συσχετισμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Μαυροειδής θα πάρει τη θέση του απροσάρμοστου Ανοσίκε, ο οποίος προσέφερε μόνο στα ριμπάουντ, σε έναν τομέα που η ομάδα είναι ούτως ή άλλως δυνατή, χάρη στον Μαυροκεφαλίδη, το Μιλόσεβιτς, μέχρι και στο δαιμόνιο Γουόρεν που αν και ο πιο κοντός παίκτης της Α1 έχει απίστευτη έφεση σε αυτόν τον τομέα. Με τις επιδόσεις του τα τελευταία χρόνια, την εμπειρία του, το ύψος του και τη φόρμα του, αναμένεται να εκτοξεύσει την Ένωση, συν το ότι είναι Έλληνας παίκτης, κάτι που διευκολύνει περεταίρω κινήσεις.

Η ΑΕΚ όχι μόνο δυναμώνει, αλλά αποδεικνύει πως η διοίκησή της είναι ενεργή και αυτό έχει ίσως μεγαλύτερη σημασία. Με την έλευση του Μαυροειδή, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα ευνοηθεί ο ούτως ή άλλως δαιμονισμένος Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος μπορεί να ασχολείται πλέον μόνο με τη θέση «4».

Ο 30χρονος Μαυροειδής ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής και στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με την Νεπτούνας για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Eurocuρ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα