Παίζει το… κεφάλι του ο Βίτορ Περέιρα!

Το πρόστιμο των 500.000 ευρώ ήταν ένας… προάγγελος για ότι θα ακολουθήσει στη συνέχεια, με τον Βίτορ Περέιρα να είναι ο επόμενος που θα πληρώσει το… μάρμαρο, αν δεν αλλάξει την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού!

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εμφανίζονται εξοργισμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις. Για τον Ολυμπιακό είναι σπάνιο, αν όχι μοναδικό, φαινόμενο να βρίσκεται για τέσσερα σερί παιχνίδια δίχως νίκη. Μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, η ομάδα του Πειραιά έχασε στο ντέρμπι της Λεωφόρου από τον Παναθηναϊκό, βγήκε νοκ άουτ από το Europa League, απέναντι σε ένα πολύ μέτριο αντίπαλο και κινδυνεύει να μείνει εκτός κυπέλλου, μετά το 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ (της Β’ κατηγορίας) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εξαιρετικά υψηλό πρόστιμο στους παίκτες ήταν ένα μήνυμα προς τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος προσελήφθη για να βελτιώσει την εικόνα και όχι να παρουσιάσει μία από τα ίδια ή και χειρότερα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πάρει τις αποφάσεις του και αναμένεται να κινηθεί δυναμικά, αν στα επόμενα παιχνίδια δεν υπάρξει ανατροπή του σκηνικού.

Επί της ουσίας, ο Βίτορ Περέιρα παίζει το… κεφάλι του στον πάγκο του Ολυμπιακού, στα επόμενα δύο ματς και συγκεκριμένα στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Πανθρακικό, για το πρωτάθλημα και στον επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, ο οποίος – κατά πάσα πιθανότητα – θα οριστεί για τις 11 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα