Παίζουν ποδόσφαιρο, προσφέρουν τρόφιμα!

Τουρνουά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Περιστερίου διοργανώνει η Θύελλα Περιστερίου, με πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας, Θοδωρή Αθανασόπουλου.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη προσπάθεια, την οποία έχουν μεγάλη ανάγκη όσοι συμπολίτες μας βιώνουν το χειρότερο πρόσωπο της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα. Η διοίκηση της Θύελλας Περιστερίου, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο της περιοχής, Ανδρέα Παχατουρίδη, ευελπιστούν στην αθρόα προσέλευση των φιλάθλων – δημοτών, προκειμένου να προσφέρουν και εκείνοι ό,τι μπορούν, ώστε να δώσουν μία ελπίδα στους συνανθρώπους τους που δοκιμάζονται.

Το τουρνουά θα λάβει χώρα το Σάββατο, 13 Ιουνίου, στο γήπεδο του Ήφαιστου Περιστερίου. Θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα συμμετάσχουν, εκτός της Θύελλας, και οι ακαδημίες του Ατρόμητου, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ήφαιστου.

Σκοπός είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα τροφίμων, προκειμένου να ενισχυθεί η δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της περιοχής.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
Προσέλευση ομάδων στις 18:30.
Έναρξη του τουρνουά στις 19:15, με την ταυτόχρονη διεξαγωγή των αγώνων τζούνιορ – προ αστράκια στο μισό γήπεδο, με τη συμμετοχή έως και δέκα παικτών. Η διάρκεια θα είναι 20 λεπτά.

Η σειρά των αγώνων:
Ήφαιστος – Θύελλα
Θύελλα – Απόλλων Σμύρνης
Ήφαιστος – Ατρόμητος
Απόλλων Σμύρνης – Ήφαιστος
Θύελλα – Ατρόμητος
Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα