Παίρνει και Ραΐκοβιτς ο ΠΑΟΚ

Μία ακόμη μεταγραφή φαίνεται πως έχει στα σκαριά ο ΠΑΟΚ. Μετά τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, η άφιξη του οποίου έκανε πάταγο, κοντά στην Τούμπα βρίσκεται και ο Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς.

Δημοσίευμα της σέρβικης ιστοσελίδα www.blicksport.rs αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 26χρονο ελεύθερο ποδοσφαιριστή και πως σύντομα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός έφυγε από το Βελιγράδι σε ηλικία 17 χρονών για να πάει στο Λονδίνο και στην Τσέλσι.  Οι «μπλε» τον έστειλαν διαδοχικά στην Αϊντχόφεν, στην Τβέντε και στη Φίτεσε όπου δεν τα πήγε και άσχημα παρά το νεαρό της ηλικίας του και μέτρησε 60 συμμετοχές σε τρία χρόνια σε τρεις διαφορετικές ομάδες, αλλά το καλοκαίρι του 2011 η Τσέλσι επέλεξε να τον πουλήσει στο Αμβούργο με 2.000.000 ευρώ, παρά το ότι είχε δαπανήσει 5,2 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπέογκαρντ.

Στην ομάδα της Μπουντεσλίγκα δεν κατάφερε ποτέ να  καθιερωθεί (45 συμμετοχές σε τέσσερα χρόνια) κι έτσι το Αμβούργο προτίμησε να τον αφήσει ελεύθερο, με αποτέλεσμα να φλερτάρει τώρα έντονα με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να έχει φθίνουσα πορεία (σε χρηματιστηριακή αξία, αλλά και σε συμμετοχές), ωστόσο είναι καλός παίκτης και όσο να’ ναι διαθέτει πλέον εμπειρία!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα