«Παγωμάρα» στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού

Ηρεμία πριν από την καταιγίδα, ή συμβαίνει κάτι άλλο; Στο λιμάνι ακούγονται δυνατά ονόματα από πολύ νωρίς, αλλά για την ώρα οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι ελάχιστες.

Αποδεικνύεται, όμως, πως περιπτώσεις τύπου Καρίγιο και Ρομπίνιο δεν τελεσφορούν κυρίως επειδή οι παίκτες απορρίπτουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι τόσο τον Ολυμπιακό, ωστόσο και τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται δεν δείχνουν να προχωράνε.

Ο Ολυμπιακός, βέβαια, έχει ήδη «τσεπώσει» τον καλύτερο πασαδόρο του περσινού πρωταθλήματος, τον Μαρτίνες του Παναιτωλικού και φαίνεται να έχει ήδη κλείσει τον Γιαννιώτα, γεγονός όμως που μάλλον καταδεικνύει πως ενώ στην εγχώρια αγορά έχει τον πρώτο λόγο, έξω υπάρχουν θεματάκια. Παράλληλα, ανανέωσε το πολύτιμο εργαλείο που λέγεται Μιλιβόγεβιτς, έκανε μερικές προσθήκες για τον πάγκο, ενώ εντάσσει στις τάξεις του και παίκτες όπως ο Καραμάνος και ο Κολοβός.

Εννοείται πως η «παύση αφίξεων» οφείλεται και στην έλλειψη προπονητή, καθώς είναι ευνόητο πως η φετινή επιλογή είναι ίσως η πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών στο λιμάνι, με ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να δείχνουν πιο ανταγωνιστικοί από ποτέ (τουλάχιστον θεωρητικά). Άρα η καθυστέρηση είναι και ελαφρώς δικαιολογημένη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα