Παλαιτσάκη εναντίον Καμπουρέλη: «Η κακοποίηση είναι γένους θηλυκού»

 

Μέσα από την στήλη της «Της Νανάς» στην Freddo, η Νανά Παλαιτσάκη πήρε  το «όπλο» της, που δεν είναι άλλο από την πένα  την και έριξε κατά μέτωπο, προς την Τέτα Καμπουρέλη!

Ο τίτλος του άρθρου, «Η κακοποίηση είναι γένους θηλυκού», ήταν γεμάτος νόημα ,αναφερόμενη στην γνωστή επιχειρηματία και αισθητικό, με αφορμή τον τρόπο προβολής της. «Είμαι σίγουρη ότι αποκλείεται να έχει πρόθεση η συγκεκριμένη κυρία να εκποιήσει ο,τι με πολύ κόπο και πολλή δουλειά έφτιαξε στον βωμό της όποια τηλεθέασης, αν έχει. Όμως θέλω να ξαναδεί, τώρα που ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκπομπών, το στιγμιότυπο που μπορστά στον φακό μάλαζε τις θηλές ενός πλαστικού στήθους γυναίκας, θέλω να ξαναδεί το στιγμιότυπο που χόρευε με σορτσάκι τσιφτετέλι και θέλω να ξαναδεί το απόσπασμα της εκπομπής, όταν εξηγεί “πώς το ξυρίζουμε”», έγραψε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη για να γίνει ακόμα πιο καυστική στη συνέχεια.

«Είναι εντελώς διαφορετική η αίσθητική που προκαλεί η εικόνα μίας νέας γυναίκας που υποστηρίζει την ομορφιά της, χωρίς όμως να εισπράττει ο τηλεθεατής ότι “ικετεύει” για να την προσέξουν. Μερικές φορές νιώθω ότι “ξεπατικώνει την εποχή του μεγάλου σουξέ” της Καίτης Φίνου ως σεξοβόμβας της δεκαετίας του ’80. Σήμερα είμαστε σε άλλη δεκαετία και φοβάμαι μήπως αντί για τρίψιμο, για να μάθουμε πώς γίνονται πιο σκληρές οι ρώγες του στήθους, φέρει καινούργιες κυρίες στην επιχείρηση της Τέτας, τις απομακρύνει… Εκτός αν θέλει να αφήσει το μαγαζί και να γίνει tvpersonna», κατέληξε η γνωστή δημοσιογράφος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα