Παναθηναϊκός: Θέλει να επιστρέψει ως πρεσβευτής ο Τζιμπρίλ Σισέ!

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, έστω και σε διοικητικό πόστο, εξέφρασε για πολλοστή φορά ο Τζιμπρίλ Σισέ, σε δηλώσεις του σε βελγική ιστοσελίδα.

Πιο αναλυτικά δήλωσε:
«Η σχέση μας ήταν ιδιαίτερη. Η καρδιά μου ανήκει στη Μαρσέιγ, όμως οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι αυτοί που έχω περισσότερο στην καρδιά μου. Αυτή η σχέση μου μαζί τους δεν μπορεί να εξηγηθεί. Είναι αγνή αγάπη. Με αγαπούν και τους αγαπώ. Πριν από ένα μήνα πήγα εκεί και με κάλεσαν ξανά οι οπαδοί στα γραφεία τους. Υπήρχαν 700 άτομα, οι δρόμοι ήταν γεμάτοι, μου άναψαν καπνογόνα.

Εκείνη την εποχή μου ζήτησαν να φύγω, επειδή δεν έβγαιναν οικονομικά στον σύλλογο με μένα. Μου φέρθηκαν αρκετά καλά, αλλά έφυγα με ραγισμένη την καρδιά από εκεί. Επιπλέον έχω ένα τατουάζ με το έμβλημα του συλλόγου πάνω μου. Η οικογένεια μου και εγώ ελπίζουμε να γυρίσουμε μία μέρα εκεί. Όχι ως παίκτης, αλλά ως πρεσβευτής.

Υπήρχαν προτάσεις από Ινδία, Τουρκία και Η.Π.Α αλλά με δεδομένη την ιατρική μου κατάσταση στον γοφό δεν μπήκα καν σε διαπραγματεύσεις. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ αλήθεια να βοηθήσω μία ομάδα. Επομένως ήμουν ειλικρινής και είπα όχι σε αρκετές ομάδες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα