ΠΑΟΚ: Τη δεύτερη θέση και κύπελλο θέλει ο Όλσεν

Το πρωτάθλημα χάθηκε, η Ευρώπη… πάει, οπότε ο στόχος της 2ης θέσης και η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας αποτελούν τους στόχους του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο γκολκίπερ του «Δικέφαλου του Βορρά», Ρόμπιν Όλσεν.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Νιώθω καλά, αλλά ήταν ένα σκληρό διάστημα για μένα. Επρεπε να προσαρμοστώ. Μετά τα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκα, ωστόσο, νιώθω καλύτερα. Μέχρι το ματς με τον Πλατανιά που τραυματίστηκα. Μετά την δύσκολη περίοδο που βίωσα στην αρχή της σεζόν, επέστρεψα πιο δυνατός. Πλέον είμαι έτοιμος και θέλω να προσφέρω στην ομάδα.

Η άποψή μου είναι ότι από εδώ και πέρα, παιχνίδι με παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα εμφανίζεται βελτιωμένος. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Βέβαια, πρώτα αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Στόχοι είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μέχρι πρότινος δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία δεν παίζουμε τόσο καλά, ωστόσο, κερδίζουμε. Μετά την διακοπή θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα