Παπουτσάκη: ” Ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου και δεν θα κάνω ποτέ παιδιά”

Όταν τελειώνει μία σχέση, οι άνθρωποι θέλουν ένα διάλειμμα από όλους και απ’ όλα. Το ίδιο ήθελε και η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία δεν περίμενε ποτέ ότι θα γνώριζε τον άντρα της ζωής της, λίγες μέρες αφού τελείωνε την προηγούμενη σχέση της.

Η όμορφη ηθοποιός η οποία αυτό το διάστημα για τη σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει “Παραμύθι ν’ αρχινήσει”, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People, μιλώντας για τη σχέση με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά.

Αναφέρεται στο σεβασμό που υπάρχει μεταξύ τους και τους αποτρέπει από βαριούς τσακωμούς:”Έγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα το πω αμέσως όταν κάτι με ενοχλεί. Επειδή δεν θέλω να γίνομαι σπαστική, στην αρχή κρατιέμαι και στο τέλος ξεχειλίζουν τα όρια μου και τότε μπορεί να κάνω μπαμ.

Αλλά δεν είναι οι άσχημοι τσακωμοί, που θα πεις βαριές κουβέντες. Αυτό είναι το σημαντικό. Υπάρχει σεβασμός. Δεν είναι σοβαροί κι οι λόγοι που τσακωνόμαστε, ούτε και συχνές οι διαφωνίες μας, έτσι φιλιώνουμε πολύ γρήγορα. Δεν μπορούμε να το κρατήσουμε, καταλήγουμε να γελάμε», μου λέει.

Όσον αφορά αυτό που την οδήγησε να πει “ναι” στην πρόταση γάμου που της έκανε μέσα σε 20 μέρες, σχολίασε: “Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά. Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα