«Παράθυρο» επιστροφής από Ενέν για Ολυμπιακό!

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό, αν και εφόσον του το ζητήσει ο σύλλογος του Πειραιά, ο 18χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, Νταβίν Ενέν, ο οποίος ανήκει στους «ερυθρόλευκους», αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Έβερτον.

Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε στο μέλλον του και χαρακτήρισε μεγάλο κλαμπ τον Ολυμπιακό. Ξεκαθάρισε, βεβαίως, πως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην Premier League, καθώς, όπως είπε, είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέλγος ποδοσφαιριστής:

«Είχα προπονηθεί στην Έβερτον και είχα μία πολύ θετική συζήτηση με τον προπονητή της, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ. Όμως οι διοικήσεις της Έβερτον και της Άντερλεχτ δεν συμφώνησαν. Στην πορεία προέκυψε το θέμα του Ολυμπιακού και έκλεισα εκεί. Όμως η Έβερτον με ζήτησε δανεικό και η συμφωνία επιτεύχθηκε γρήγορα. Το θέμα μου χειρίστηκε ο μάνατζερ. Εγώ ήθελα να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ.

Φυσικά και θα μπορούσα να παίξω στον Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα πρώτης κατηγορίας. Αρκεί κανείς να δει τις συμμετοχές του στο Champions League και πρόσφατα τη νίκη επί της Γιουβέντους. Ο ελληνικός σύλλογος είναι ένας σημαντικός σύλλογος στην Ευρώπη και είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω υπογράψει για τέσσερα χρόνια. Στην Αγγλία νιώθω πολύ καλά και αυτή τη στιγμή βλέπω περισσότερο το μέλλον μου στην Έβερτον. Όμως, αν ο Ολυμπιακός με χρειάζεται, σαφώς και θα αγωνιστώ εκεί.

Παρότι δεν είμαι στην πρώτη ομάδα της Έβερτον, βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Δεν είναι εύκολο για έναν 18χρονο να αγωνιστεί στην Premier League. Το επίπεδο στο αγγλικό πρωτάθλημα U21 είναι πολύ υψηλό. Αν έχω την ευκαιρία δεν θα πω όχι. Όμως πρέπει πρώτα να αποδείξω ότι μπορώ. Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους οπαδούς και θα είμαι πολύ χαρούμενος να αγωνιστώ μία μέρα στην πρώτη ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα