Παρελθόν και με τη βούλα ο Κ.Κιμπουρόπουλος

Διαζύγιο και με τη… βούλα για τον Κώστα Κιμπουρόπουλο και τον ΣΚΑΪ, καθώς οι δύο πλευρές επισημοποίησαν τη λήξη της συνεργασίας τους.

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Γιάννη Αλαφούζου ανακοίνωσε το “διαζύγιο” με τον μέχρι πρότινος Διευθύνοντα Σύμβουλο ο οποίος μάλιστα είχε κι αρκετές επιτυχίες κατά τη θητεία του. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στον περυσινό διαγωνισμό αδειών, ο ΣΚΑΪ χάρη σ’ αυτόν είχε εξασφαλίσει την πρώτη άδεια και μάλιστα με το χαμηλότερο τίμημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ: «Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος αποχωρεί από την Διοίκηση της Εταιρείας για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Η απόφαση αυτή ελήφθη συναινετικά με τον Πρόεδρο του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο και το ΔΣ της Εταιρείας.
Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κώστα Κιμπουρόπουλο για τη συνεργασία του τα τελευταία χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στις νέες επιλογές του.
Από την πλευρά του ο Κώστας Κιμπουρόπουλος εκφράζει την πεποίθησή του, ότι ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσει την δυναμική του πορεία στο περιβάλλον των ΜΜΕ και εύχεται καλή δύναμη και νέες μεγάλες επιτυχίες στην Διοίκηση του Ομίλου και σε όλους τους μέχρι σήμερα συνεργάτες του».
Τη θέση του θα πάρει η Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς είχε αποχωρήσει για να αναλάβει τον τηλεοπτικό σταθμό που θα δημιουργούσε ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα