Πατάει Ελλάδα ο Μοσκοβισί – Ποιους θα συναντήσει

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου ο Πιέρ Μοσκοβισί και θα έχει, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του, μπαράζ επαφών με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Το πρόγραμμα συναντήσεων του Επιτρόπου, αρμόδοιου για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, την Φορολογία και τα Τελωνεία, στην Αθήνα θα έχει ως εξής:

 

Την Τρίτη 3/11, ο Επίτροπος κ. Μοσκοβσιί, θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα (ώρα 17.30, Μέγαρο Μαξίμου) και στη συνέχεια με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Χουλιαράκη (ώρα 18.30, στο Υπουργείο).

Την Τετάρτη 4/11, ο κ. Μοσκοβισί, θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γιώργο Κατρούγκαλο (ώρα 10.30, στο Υπουργείο) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου του Επιτρόπου, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα (βλ. συνημμένη πρόσκληση).

Μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου, ο κ. Μοσκοβισί  θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας με τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, κ. Γιώργο Σταθάκη και τον Υφυπουργό κ. Αλέξανδρο Χαρίτση και αμέσως μετά θα επισκεφθούν μαζί τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, τις εργασίες αναστήλωσης και αποκατάστασης του οποίου συγχρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα