Πεδουλάκης: «Μην παρασυρθούμε από το ρυθμό της Αρμάνι»

Εξόχως σημαντική αναμέτρηση έχει το πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα καθώς δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και θέλει τη νίκη προκειμένου να εξαργυρώσει με τον καλύτερο τρόπο την επικράτηση της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Ολυμπιακού.

Λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Ιταλία, ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να μην παρασυρθούν από το ρυθμό της Αρμάνι.

«Και αυτήν την εβδομάδα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το έχουμε ξαναπεί πως κάθε ματς είναι κρίσιμο. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό και να το αντιμετωπίζουμε. Είναι διαφορετική από τον πρώτο γύρο. Έχει αλλάξει λίγο το ροτέισον. Έχει πολύ έντονα αθλητικά στοιχεία, μεγάλη ποιότητα και ειδικά μέσα στην έδρα της ανεβάζει πολύ την πίεση και ανοίγει το παιχνίδι της», σχολίασε και τόνισε ότι δεν θα πρέπει οι παίκτες του να αφήσουν αυτούς της ιταλικής ομάδας να κάνουν το παιχνίδι τους.

«Εμείς θα πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή και συγκέντρωση. Δεν θα πρέπει σε κανένα σημείο να επιτρέψουμε να μπούμε στο παιχνίδι τους γιατί άμα γίνει κάτι τέτοιο η βραδιά θα είναι κακή για εμάς», είπε ο Πεδουλάκης και κατέληξε, αναφερόμενος στο νέο μεταγραφικό απόκτημα Ζακ, Ράιτ.

«Έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Είναι λογικό να μη μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο βαθμό που θα θέλαμε. Αλλά τον χρειαζόμαστε. Ειδικά, αν σκεφτεί κανείς πως εκτός από το πρόβλημα του Ρόκο (σ.σ. Ούκιτς) έχουμε και την απουσία του Κάρι. Επιβάλλεται να μας βοηθήσει σε συγκεκριμένα σημεία της αναμέτρησης με την ενέργεια και την ταχύτητά του»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα