Πειθαρχική δίωξη «light» στον ΠΑΟΚ

Αστυνομία – ΔΕΑΒ, οπτικοακουστικό υλικό σημειώσατε 1. Ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Γεώργιος Λαΐνης, αποφάνθηκε πως στους «Ζωσιμάδες» -στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ– δε συνέβησαν όσα δεν είδαν (;) η αστυνομία και οι αξιωματούχοι της Super League αλλά είδαν και κατέγραψαν, η Διαρκής Επιτροπή Καταπολέμησης της Βίας, τα ΜΜΕ και η γηπεδούχος ΠΑΕ.

Προφανώς, εκτίμησε πως οι δηλώσεις στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και αντίστοιχο οπτικοακουστικό υλικό, για εισβολή οπαδών χωρίς εισιτήριο, είναι αφήγημα. Το ίδιο και οι φθορές. Μάλλον εκτίμησε πως η άρνηση παραχώρησης εισιτηρίων στον Παναθηναϊκό, γιατί δεν υπήρχε χρόνος αποκατάστασης των ζημιών στην εξέδρα των φιλοξενουμένων, ήταν σε… άλλη ταινία. Έτσι, άσκησε πειθαρχική δίωξη και εγκαλεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάση άρθρων που επιφέρουν ποινή μόνο προστίμου και όχι αφαίρεσης βαθμών ή αποκλεισμό έδρας.

Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ: «Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Γεώργιος Λαΐνης, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 15 παρ. 4α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα