«Πεντάρα» η Μπάγερν στην Βέρντερ!

Η Βέρντερ Βρέμης… τόλμησε να προηγηθεί δύο φορές μέσα στο Μόναχο, με αποτέλεσμα να… τσαντίσει τους παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα και να γνωρίσει τη βαριά ήττα με σκορ 5-2 από την Μπάγερν!

Στο 36’, ο πίνακας του Allianz Arena έγραφε σκορ 1-2 υπέρ της Βέρντερ Βρέμης. Στο 74’, σχεδόν 40 λεπτά μετά, ο ίδιος πίνακας έγραφε σκορ… 5-2 υπέρ της Μπάγερν! Η ομάδα της Βρέμης θέλησε να κάνει την… έκπληξη της 32ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα, αλλά το πλήρωσε ακριβά. Στο 10’ προηγήθηκε με το τέρμα του Γκεμπρεσελασιέ. Στο 20’, ο Ριμπερί ισοφάρισε, αλλά η Βέρντερ ανέλαβε και πάλι το προβάδισμα με το γκολ του Άαρον Χαντ, στο 36’. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το αποτέλεσμα υπέρ των φιλοξενούμενων, αλλά η… μπόρα ήρθε στην επανάληψη!

Η Μπάγερν μπήκε αποφασισμένη να δικαιολογήσει το φετινό της περίπατο στο πρωτάθλημα Γερμανίας και το κατάφερε, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά! Στο 53’ και στο 57’, ο Πιζάρο σημείωσε δύο γκολ και γύρισε το ματς 3-2 υπέρ των «Βαυαρών». Στο 61’, ο Σβάινστάιγκερ έκανε το 4-2 και στο 74’, ο Ρομπέν ολοκλήρωσε το θρίαμβο, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα