Περιμένει την… ευκαιρία στην Άρσεναλ ο Τζόελ Κάμπελ!

Ένα ιδιότυπο παιχνίδι τακτικής παίζεται στην περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ, καθώς ο Κοσταρικανός εμφανίζεται απρόθυμος να αποχωρήσει από την Άρσεναλ, δηλώνοντας πως περιμένει την ευκαιρία του να καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος αρκετών ομάδων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος προσανατολίζεται να τον εντάξει στο δυναμικό ως δανεικό, μέχρι το καλοκαίρι.

Στις δηλώσεις του ο Τζόελ Κάμπελ δεν άφησε να εννοηθεί ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες». Αναλυτικά όσα είπε ο 22χρονος επιθετικός:
«Πρέπει να αντιληφθούμε πως πρόκειται για μία τεράστια ομάδα. Με αρκετές υποχρεώσεις και μεγάλο ρόστερ. Όπως εγώ και οι συναγωνιστές μου είναι διεθνείς και βασικοί στις πατρίδες του. Είναι λογικό να μην μπορούμε να παίξουμε όλοι, όμως βρίσκομαι ακόμα στο ξεκίνημα της καριέρας μου και περιμένω την ευκαιρία μου.

Όταν σκόραρα στο Emirates, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ήταν ανείπωτη χαρά να σκοράρω με τη φανέλα της Άρσεναλ στο ντεμπούτο μου. Όμως ήταν απλώς το ξεκίνημα της σεζόν κι ελπίζω να συνεχίσω να βελτιώνομαι ώστε να έχω ακόμα περισσότερες χαρές με αυτή την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα