Περιμένουν πρόταση για Καπίνο στον Παναθηναϊκό!

Επίσημη πρόταση, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, περιμένουν το αμέσως επόμενο διάστημα στον Παναθηναϊκό, για την παραχώρηση του διεθνούς τερματοφύλακα, Στέφανου Καπίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α», στα γραφεία των «πράσινων» υπάρχει η διαβεβαίωση ότι θα καταφθάσουν δύο ή τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, η μία εκ των οποίων θα προέρχεται από την Ιταλία. Η συμμετοχή του παίκτη στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και το νεαρό της ηλικίας του, σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών του στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού», συνετέλεσαν ώστε να δημιουργηθεί το έδαφος για τη σημαντική μεταγραφή που βρίσκεται στα σκαριά.

Ο Καπίνο βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και το κόστος απόκτησής του δεν αποτελεί εμπόδιο για κάποιον σύλλογο μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ θεωρείται επένδυση και για το μέλλον.

Η ενδεχόμενη εισροή ενός ποσού τριών ή τεσσάρων εκατομμυρίων στο ταμείο της ΠΑΕ, δεν συνεπάγεται την αλλαγή του μεταγραφικού πλάνου της ομάδας. Τουναντίον, το πλάνο μένει ως έχει και αφορά αποκλειστικά και μόνο παίκτες δανεικούς ή ελεύθερους από συμβόλαιο. Ήδη γίνονται συζητήσεις για την επέκταση του δανεισμού του Αχμέντ Αμπέιντ, παρά το γεγονός ότι το τεχνικό τιμ της Νιούκαστλ θέλει να τον τσεκάρει κατά τη διάρκεια των φιλικών αγώνων του καλοκαιριού, γεγονός που έχει δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Αθήνα και να αγωνιστεί και του χρόνου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Όσον αφορά στην υπόθεση του Χρήστου Μπούρμπου από τον ΟΦΗ, οι «πράσινοι» θα πρέπει να περιμένουν σχεδόν δύο βδομάδες ακόμη, προκειμένου να μάθουν αν ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος ή όχι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα