Πισωγύρισμα για την ΑΕΚ με Όρτον!

Σε δεινή θέση βρίσκεται ο Αμερικάνος σέντερ της ΑΕΚ, Ντάνιελ Όρτον, καθώς οι συνεχιζόμενες πειθαρχικές του παραβάσεις τον ωθούν εκτός ομάδας.

Ο προβληματικός 25χρονος καλαθοσφαιριστής η συμπεριφορά του οποίου στα αποδυτήρια είναι εκνευριστική, ενώ κάνει και κριτική στον Σάκοτα, μιλώντας άσχημα γι’ αυτόν πίσω από την πλάτη του, ανάγκασαν την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση να τον καλέσει σε απολογία. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ είναι η εξής:

«Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, ότι πιστή στις δεσμεύσεις της θα συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθεια της για επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά έχοντας ως «οδηγό» τις αρχές που ιστορικά την διέπουν.

Είναι αυτονόητο ότι η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και αυτό καθιστά τον σύλλογο διαχρονικά ξεχωριστό. Όλοι όσοι ανήκουν στην ομάδα οφείλουν να τη σέβονται.

Τα αποδιδόμενα στον αθλητή παραπτώματα και η εν γένει συμπεριφορά του αθλητή, καθώς και οι συνέπειες αυτής, θα γνωστοποιηθούν κατά πρώτον στους εκπροσώπους του και ακολούθως θα δημοσιοποιηθούν. Γνώμονας για την απόφαση που θα ληφθεί, η προστασία της αγωνιστικής λειτουργίας της ομάδας».

Επειδή δύσκολα θα βάλει μυαλό ο ικανότατος, αλλά απερίσκεπτος σέντερ, μάλλον η ΑΕΚ βρίσκεται δέκα μέρες πριν από την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεών της σε αναζήτηση «πενταριού»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα