Πολλά τα ερωτήματα για τον γυναικείο σκελετό στο Σούνιο

Τα υπολείμματα μαλλιών στο κρανίο του σκελετού που εντοπίστηκε μέσα σε έναν ταξιδιωτικό σάκο σε σπήλαιο του Σουνίου, ενδέχεται να οδηγήσουν τους αστυνομικούς στη λύση του μυστηρίου.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ήδη πάρει γενετικό υλικό, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής «ξεσκονίζουν» τους φακέλους των εξαφανισμένων ατόμων. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τρύπα που σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει στο κρανίο του σκελετού. Η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πως ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα (σ.σ. στο σάκο βρέθηκαν υπολείμματα από γυναικεία ρούχα), ενώ τα οστά είναι ιδιαιτέρως παλιά.

Αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της δολοφονίας, με τον δράστη να αποκρύπτει για χρόνια το πτώμα. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι κοντά στον σάκο με τα ανθρώπινα οστά –χώρος απόρριψης απορριμμάτων-, εντοπίστηκαν δύο πιστωτικές κάρτες, που σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ληγμένες και ανήκαν σε άνδρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα