Ποντάρουν στον αντιφασισμό

Ευρεία σύσκεψη έγινε το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ με «πράσινους» υπουργούς και υφυπουργούς που σχετίζονται με τα θέματα που άπτονται με τον αντιρατσιστικό νόμο που μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά και Βενιζέλου με τον αρμόδιο υπουργό δικαιοσύνης κ. Αθανασίου η κυβέρνηση αποφάσισε να επαναφέρει στη βουλή προς ψήφιση μετα το πάγωμα και την άρνηση του Αντώνη Σαμαρά το προηγούμενο διάστημα το σχετικό νόμο.

Στη σύσκεψη στην οποία μετείχαν απο την κυβέρνηση τα στελέχη όπως η κ. Χριστοφιλοπούλου, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Συμεών Κεδίκογλου, ο κ. Β. Κεγκέρογλου αλλά και μέλη του Π.Σ. Τόνια Αντωνιου, καθως και η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, Χρήστος Πρωτόπαπας , Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Δημήτρης Καρυδης υπό τον γραμματέα Νίκο Ανδρουλάκη, συζητήθηκε όλη η πτυχή του θέματος , ειπώθηκε πως το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που έρχεται ειναι βασισμένο πάνω στις προτάσεις που είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ το προηγούμενο διάστημα και για αυτό το λόγο θα πρέπει να υποστηριχθεί με κάθε τρόπο και μέσο. Να ψηφιστεί και να βοηθήσουν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ παράσχοντας και βοήθεια στις οργανώσεις του κόμματος που θα θελήσουν να κάνουν εκδηλώσεις αντιφασιστικού χαρακτήρα να έχουν κάθε δυνατή υποστήριξη από τη Χαριλάου Τρικούπη.

Στο πλαίσιο αυτό, η υπεύθυνη στον συγκεκριμένο τομέα , Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, έφτιαξε τηλεοπτικό σπότ στο διαδίκτυο αλλά και αφίσες αντιρατσιστικού και αντιφασιστικού περιεχομένου που ήδη κυκλοφορούν και συζητούνται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα