ΠΟΤΑΜΙ: “Στον ΣΥΡΙΖΑ θα πανηγυρίσουν με ότι μας δώσουν στις 15 Ιουνίου”

Μετά το «too good to be true», τώρα κάνουν έκκληση προς το Βερολίνο για να υπάρξει λύση, σχολίασε το Ποτάμι αναφορικά με την ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Ποτάμι χρησιμοποίησε τη φράση που είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας πριν από το Eurogroup της 22ας Μαΐου, όταν υποστήριζε ότι είναι απρόσμενα καλά τα μηνύματα που έπαιρνε για το ελληνικό χρέος. Ακόμη, επισημαίνει ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγουν να πουν με ποια θέση θα προσέλθει η Ελλάδα στη διαπραγμάτευση και καταλήγει ότι τελικά ο πρωθυπουργός θα πανηγυρίσει με ό,τι κι αν του δώσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ χαμηλώνει τις υψηλές προσδοκίες που οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχαν καλλιεργήσει με το «too good to be true» του κ.Τσίπρα. Και κάνει έκκληση στην Γερμανική πλευρά «να συμβάλει εποικοδομητικά για μια λύση οριστικής υπέρβασης της ελληνικής κρίσης». Στην απόφαση δεν γίνεται καν λόγος για την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

Αυτό που επίσης αποφεύγουν για άλλη μια φορά να μας πουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η θέση με την οποία προσέρχεται η Ελλάδα στη διαπραγμάτευση για το χρέος. Κι αποφεύγουν να τοποθετηθούν επειδή δεν υπάρχει δυστυχώς ελληνική πρόταση. Και τελικά ο κ.Τσίπρας και οι συν αυτώ θα πανηγυρίσουν με ό,τι κι αν τους δώσουν».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα