«Πού είναι ο Παπανικολάου;»

Κατώτερος των προσδοκιών αλλά και των απαιτήσεων που έχουν δημιουργηθεί προς το πρόσωπό του λόγω του υψηλού κόστους που είχε η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό παρουσιάζεται στις πρώτες του εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο φόργουορντ της εθνικής ομάδας κινείται σε πολύ ρηχά νερά και αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερο αντίκτυπο από τη στιγμή που οι «μπλαουγκράνα» προβληματίζουν συνολικά με την απόδοσή τους, με αποκορύφωμα την ήττα από τη Ναντέρ μέσα στην Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα, η «Sport» προσπαθώντας να βρει τα αίτια της αγωνιστικής καθίζησης ήταν αναμενόμενο να αναφερθεί και στον πρώην άσο του Ολυμπιακού καθώς αποτελεί μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές της ιστορίας της Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Πού είναι ο Παπανικολάου;» και στην ανάλυση τονίζεται χαρακτηριστικά ότι ο Έλληνας άσος απογοητεύει, με εμφανίσεις πολύ πιο κάτω απ’ ότι περιμένουν όλοι από έναν παίκτη της δικής του κλάσης και πάντα αναλογίζοντας τα λεφτά που δαπανήθηκαν για να σπάσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Με τους αριθμούς που έχει μέχρι τώρα, δεν θα ήταν κακό ο προπονητής Τσάβι Πασκουάλ να συζητήσει μαζί του και να του ζητήσει μεγαλύτερη εμπλοκή στο παιχνίδι. Πρέπει να είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της Μπάρσα και, προς το παρόν, είναι εξαφανισμένος» καταλήγει η εφημερίδα.

Με άλλα λόγια, το «καμπανάκι» έχει χτυπήσει για τα καλά και ο Παπανικολάου πρέπει να ανεβάσει πολύ γρήγορα στροφές ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα