«Πράσινη» επέλαση στην Ολλανδία!

Η πορεία του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League κάθε άλλο παρά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των οπαδών του, οι τελευταίοι όμως, κόντρα στη… λογική των καιρών, αποδεικνύουν τη στήριξή τους, ετοιμάζοντας… επέλαση στην Ολλανδία!

Η αναμέτρηση με την PSV Αϊντχόβεν είναι προγραμματισμένη για τις 23 Οκτωβρίου, ωστόσο οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ζουν και αναπνέουν για το συγκεκριμένο ματς, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός είχε παραλάβει 1.625 εισιτήρια, τα οποία εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ, με αποτέλεσμα η πράσινη ΠΑΕ να αποστείλει αίτημα για 200 επιπλέον «μαγικά χαρτάκια».

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» αρχίζει να αντιλαμβάνεται την έννοια της Λαϊκής βάσης ως μοντέλο διοίκησης. Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες, ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ύπαρξη του συλλόγου. Οι εποχές που οι οπαδοί απείχαν, προκειμένου να «τιμωρήσουν» τον εκάστοτε ιδιοκτήτη ή διοίκηση, ανήκουν στο παρελθόν, καθώς ιδιοκτήτες του «τριφυλλιού» είναι πλέον ο κόσμος του.

Ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να παρουσιάσει μία εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα άμεσα, όπως διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, μετά την ντροπιαστική, από κάθε άποψη, ήττα από την Εστορίλ και την παρατεινόμενη κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι παίκτες τόσο εκτός, όσο και εντός συνόρων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος καλείται να σχεδιάσει το πλάνο ενίσχυσης ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σε πρώτη φάση πάντως, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» φαίνεται να περιορίζει το εύρος της αναζήτησής του στην εξής μία, γνωστή και… μη εξαιρετέα περίπτωση, τον Αχμέντ Αμπέντ από τη Νιούκαστλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα