«Πράσινος» και επίσημα ο Οικονόμου

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας μετεγγραφής, ολοκληρώθηκε, σήμερα (29/12). Με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να επισημοποιεί τη συμφωνία συνεργασίας με τον Βαγγέλη Οικονόμου. Ο 30χρονος αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. Και αποτελεί την πρώτη κίνηση των τριφυλλοφόρων, στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής – που είχε μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο – δήλωσε: «Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αλλά σαν σύλλογος είναι μεγάλος με πολύ κόσμο.

Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο προπονητής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μου μίλησε και ο ίδιος κατ’ ιδίαν. Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με πολλές απαιτήσεις βάσει ιστορίας. Η ποδοσφαιρική μου φιλοσοφία συμβαδίζει με αυτή του Παναθηναϊκού.

Έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κάνουμε μια καλή πορεία στο δεύτερο γύρο γιατί η βαθμολογική συγκομιδή έως τώρα δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού».

Νωρίτερα, σε συνέντευξη του στο ρ/σ «Ραδιόφωνο 24/7», είχε επισημάνει: «Δεν είμαι άνθρωπος που θα κοιτάξει αν ο Παναθηναϊκός έχει οικονομικά προβλήματα, για μένα είναι μεγάλη ομάδα, είναι σκαλοπάτι για μένα. Και θα τον βοηθήσω και θα με βοηθήσει».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα