«Πρέπει να το διαχειριστώ…»

Η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος και σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, αλλά πάνω απ’ όλα, αποτελεί μία ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο.

Ο «Γκαστόνε» των μπασκετικών πάγκων, ο άνθρωπος με το… Μουσείο από τρόπαια, θα τεθεί την Πέμπτη το βράδυ αντιμέτωπος με την ομάδα που δόξασε και δοξάστηκε. Ο Ομπράντοβιτς δεν θέλησε να φορέσει το προσωπείο του ψύχραιμου επαγγελματία. Μίλησε στον Sentra FM και παραδέχθηκε πως θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εκείνον και πως θα καταβάλλει προσπάθεια να το διαχειριστεί…

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πέρα από όλα τα άλλα, που επιστρέφω στην Αθήνα και θα δω τους φίλους μου. Είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Ανάλογη κατάσταση είχα ζήσει και με την Παρτίζαν, όταν βρέθηκα αντίπαλός της, γιατί ήταν η ομάδα που έπαιξα αρκετά χρόνια. Αλλά, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που έζησα με τον Παναθηναϊκό. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου τα πέρασα στην Αθήνα. Η αυριανή θα είναι εμπειρία ζωής που θα την κρατήσω στο μυαλό και την καρδιά μου.

Κάναμε μία κουβέντα πριν ξεκινήσει το ματς του πρώτου γύρου. Έλεγα στον Φράγκι πως δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Θα είναι πολύ περίεργο και πολύ δύσκολο για μένα. Πρέπει όμως, να ετοιμάσω την ομάδα μου. Πρέπει να το διαχειριστώ. Τι να κάνω ρε φιλαράκι;

Θα δω πολλούς φίλους και θα αισθανθώ ιδιαίτερα. Θα δω δικούς μου ανθρώπους. Ο Φράγκι τώρα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού και του εύχομαι τα καλύτερα. Θα δω τρία παιδιά που είναι ιδιαίτερα για μένα, τον Φώτση, τον Μάικ και τον Διαμαντίδη. Θα δω σε κάθε σημείο της εξέδρας γνωστούς ανθρώπους. Θα είναι περίεργο για μένα.

Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει κάνει δύο νίκες με προπονητή τον Αλβέρτη. Εύχομαι το καλύτερο στον Παναθηναϊκό, ενώ εγώ προσπαθώ εν μέσω συναισθηματικών θεμάτων να ετοιμάσω την ομάδα μου για να παίξει ένα καλό ματς. Όλα αυτά τα χρόνια, ο Αλβέρτης δεν μου είχε δείξει ότι θέλει να κάνει τον προπονητή, αλλά στη ζωή ποτέ κανείς δεν ξέρει. Του εύχομαι να είναι τόσο επιτυχημένος και να έχει τόσους θριάμβους στην προπονητική του καριέρα όσο στην αγωνιστική του πορεία και θα χαρώ να τον δω να προοδεύει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα