Προανήγγειλε την απόσυρση ο Διαμαντίδης!

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Η Πράσινη» παραχώρησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην οποία εκμυστηρεύτηκε πως η φετινή είναι η τελευταία του χρονιά ως επαγγελματίας αθλητής του μπάσκετ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και σύμβολο της ομάδας την τελευταία δεκαετία, πρωταθλητής Ευρώπης με το «τριφύλλι» και την Εθνική, δευτεραθλητής κόσμου, παίκτης της δεκάδας της επίλεκτης ομάδας της Ευρωλίγκας από το 2001 μέχρι το 2010, πρώτος σε ασίστ και κλεψίματα όλων των εποχών σε Α1 και Ευρωλίγκα σε γενικές γραμμές είπε πως πλέον θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Δεν το σκέφτομαι περισσότερο, είναι ειλημμένη απόφαση να σταματήσω. Θέλω να παίξω έναν ακόμη χρόνο. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος μου είναι να είμαι υγιής πάνω απ’ όλα και μετά άμα μπορέσω να βοηθήσω και εγώ από τη μεριά μου την ομάδα. Σίγουρα αν καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο ή τίτλους αυτό θα είναι το καλύτερο τέλος για μένα.

Μέσα μου δεν το έχω καταλάβει, ακόμη το ‘σταματάω’ γιατί δεν το έχω ζήσει. Σίγουρα ξέρω πως θα μου λείψει το μπάσκετ γιατί είναι αυτό που κάνω τόσα χρόνια, ο τρόπος της ζωής μου, αυτό που αγαπάω, η ζωή μου κυλά γύρω από αυτό. Αν εξαιρέσεις τα τελευταία δυόμιση – τρία χρόνια που είμαι παντρεμένος και έχω κάνει τη δική μου οικογένεια. Τα παιδιά μου και η οικογένειά μου πλέον παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο. Σίγουρα θα μου λείψει όμως το μπάσκετ. Πολύ. Το πώς θα είμαι και όλα τα σχετικά θα το δούμε όταν θα έρθει εκείνη η ώρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα