Προανήγγειλε το τέλος ο Ραούλ

Ο Ραούλ Γκονζάλες έχει πάει στην Αμερική κι έτσι τα κατορθώματά του δεν φτάνουν μέχρι εδώ. Ωστόσο, είδαμε τα… καμώματά του τόσα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης (αλλά και στη Σάλκε) κι έτσι ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Ο μεγάλος Ισπανός στράικερ, όμως, το καλοκαίρι σταματά μία και καλή, όπως δήλωσε ο ίδιος:

«Όταν υπέγραψα στη New York Cosmos τον περασμένο Δεκέμβρη είχε τονίζει πως θα εκτιμούσα την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι στο τέλος της σεζόν και θα αποφάσιζα αν θα συνεχίσει ή όχι. Η απόφασή μου είναι να αποσυρθώ από την ενεργό δράση στο τέλος αυτής της περιόδου

Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στα να ολοκληρώσουμε την χρονιά δυνατά, να βοηθήσω τη New York Cosmos να κατακτήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα NASL. Τους επόμενους μήνες θα αποφασίσω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου.

Το ποδόσφαιρο είναι μέρος της ζωή μου για πολύ μεγάλο διάστημα, έτσι η απόφαση να σταματήσω δεν ήταν εύκολη, αλλά έκρινα πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς που με στήριξαν στην καριέρα μου και ανυπομονώ για να αγωνιστώ στα τελευταία παιχνίδια με τη New York Cosmos της επόμενες εβδομάδες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα