Προβληματισμός στην ΑΕΚ παρά την άνοδο

Το πεπρωμένο φυγήν αδύνατο και στην ΑΕΚ δεν πανηγυρίζουν επειδή απέχουν ελάχιστους βαθμούς από την επιστροφή στη Super League, καθώς ο συγκεκριμένος στόχος θεωρούταν αυτονόητος από τη μέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αντίθετα, υπάρχει σχετικός προβληματισμός για τη συνεχιζόμενη μέτρια εικόνα της ομάδας, παρά το «μέταλλο» που επιδεικνύει και τις επιτρέπει να νικάει ομάδες επιπέδου Παναχαϊκής, Απόλλωνα και ΑΕΛ με κακές εμφανίσεις. Ο Τραϊανός Δέλλας πίστευε και πιστεύει πως η ομάδα έχει «σβήσει» λόγω του ότι όλη τη χρονιά οι παίκτες ήταν στην «τσίτα» προκειμένου να φτάσουν στα Play Off  με μεγάλη διαφορά και εξασφαλισμένη την άνοδο, πράγμα που κατέφεραν. Αυτό αποτελεί εν μέρει δικαιολογία, αλλά ο προπονητής της ΑΕΚ θα περίμενε κάτι καλύτερο, τουλάχιστον από τους παίκτες που οφείλουν να δείχνουν το κάτι παραπάνω για να υπολογίζονται εν’ όψει Super League.

Τουλάχιστον ο Δέλλας είδε στη Λάρισα δύο παίκτες να φανερώνουν δείγματα του ταλέντου τους, τον Πλατέλλα και τον Ανέστη, κάτι που το είχε ανάγκη τόσο ο ίδιος, όσο και οι δύο ποδοσφαιριστές.

Μετά από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές των Play Off και τη μεταγραφή του Γκάλο, η ΑΕΚ φαίνεται να διαθέτει για του χρόνου ως επιλογές 18άδας τους: Ανέστη, Μπακάκη, Γκάλο, Σοϊλέδη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο, Γιόχανσον, Σιμόες, Αραβίδη, Μάνταλο, με τους Πλατέλλα, Ανάκογλου και Μπαρμπόσα να προσπαθούν να ανέβουν, τον Μπρέσεβιτς και Κορδέρο να αποτελούν ερωτηματικά και τους, Σαρρή, Πεταυράκη, Γροντή, Ντούνη, Ντ’ Ακόλ, Κρισάντους, Σβάρνα να πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να βρίσκονται του χρόνου στις επιλογές του προπονητή τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα