Προβληματισμός στον κόσμο της ΑΕΚ

Προβληματισμός υπάρχει στον κόσμο της ΑΕΚ με τα ονόματα που ακούγονται για την ενίσχυση της ομάδας, εν’ όψει της επιστροφής στη Super League, όπου στόχος θα είναι το πρωτάθλημα.

Την ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνεται από το καλοκαίρι του 2013 και τις περσινές μεταγραφικές επιλογές, διαδέχεται το μούδιασμα των τελευταίων ημερών, όπου ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς φαίνεται να προτάσσει παίκτες από το δεύτερο ράφι της Βραζιλίας.

Με εξαίρεση τον Λούκα (που δήλωσε ότι δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα), ο οποίος φαντάζει ως δυνατή λύση, μιας και έχει μία σχετική εμπειρία, αλλά και πολλές ικανότητες ως ακραίος επιθετικός, οι υπόλοιπες επιλογές του Μιλοβάνοβιτς δείχνουν να περιορίζονται στη μετριότητα.

Επιθετικοί που σκοράρουν σε μικρές κατηγορίες και στα βίντεο του διαδικτύου βρίσκεις ελάχιστα τέρματα και κυρίως… χαμένες ευκαιρίες, τερματοφύλακες σχετικά άπειροι με ελάχιστες συμμετοχές και γενικώς ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να συγκριθούν με τις περιπτώσεις Μπλάνκο, Σάχα και Σκόκο, βρίσκονται στο σημειωματάριο του Μιλοβάνοβιτς και πλέον οι φίλοι της ΑΕΚ θεωρούν ότι υπάρχει σχέδιο. Δηλαδή, ότι αυτά τα ονόματα προβάλλονται για να καμουφλαριστούν τα πραγματικά!

Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, και ο Ίσμαελ Μπλάνκο προήρθε από τη Β’ κατηγορία της Αργεντινής, αλλά τουλάχιστον είχε σημειώσει 28 γκολ σε 38 παιχνίδια! Το καλοκαίρι είναι κοντά και θα φανεί τόσο το «μάτι» του Σέρβου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, όσο και η διάθεση στήριξης του Μελισσανίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα