Προετοιμασία για τη… Super League!

Δεδομένη θεωρούν στην ΑΕΚ τον προβιβασμό της ομάδας στη Super League και βάσει του συγκεκριμένου πλάνου εξελίσσεται ο προγραμματισμός του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σκοπό να ενισχύσουν το ρόστερ με έναν επιθετικό κλάσης, ο οποίος θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας τον Γενάρη, κλείνοντας μία «τρύπα» που έχει εντοπίσει η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση. Από εκεί και πέρα, το πλάνο κινείται με το σκεπτικό της προετοιμασίας για την επόμενη περίοδο.

Μία περίοδο που θα αποτελέσει πρόκληση για το σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς θα κληθεί να προσαρμοστεί εκ νέου στα δεδομένα της Super League, μετά από δύο χρόνια απουσίας της και παράλληλα, να δηλώσει «παρών» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ανεβάζοντας το επίπεδο ανταγωνισμού σε ολόκληρη την κατηγορία.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, έχει σχεδιάσει κάθε κίνησή του. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου σχεδιασμού περιλαμβάνονται και τα ταξίδια που έκανε στη Λατινική Αμερική και που θα κάνει στην Ευρώπη. Ο παράγοντας του «Δικέφαλου» παρακολουθεί οποιαδήποτε δελεαστική πρόταση του γίνεται από μάνατζερ, ή από το τμήμα σκάουτινγκ και στο τέλος, σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, θα αξιολογήσουν τις περιπτώσεις και θα καταλήξουν στις τελικές τους κινήσεις.

Επίσης, θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην ελληνική αγορά, καθώς στην ΑΕΚ θέλουν να δημιουργήσουν έναν κορμό από Έλληνες παίκτες και βέβαια, να αξιοποιήσουν το ταλέντο που υπάρχει στη χώρα μας και πολλές φορές πηγαίνει στράφι στο βωμό των συμφερόντων που επιβάλλουν οι μάνατζερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα