Προπονητής ο Στέλιος Γιαννακόπουλος!

Είχε πει πολλές φορές πως όνειρό του είναι να γίνει προπονητής. Τη σεζόν 2012-13 επιχείρησε να ξεκινήσει τη νέα καριέρα του στην ομάδα που έκανε το «μπαμ» ως ποδοσφαιριστής, στον Πανηλειακό. Μόνο που το εγχείρημα αυτό δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς τα προβλήματά στο συγκεκριμένο σύλλογο ήταν πάρα πολλά.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, όμως, δεν το έβαλε κάτι και στις 22/2/16 ξεκινά τη δεύτερή του απόπειρα. Ο 41χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, του Πανηλειακού, του Εθνικού Αστέρα, της Μπόλτον, της Χαλ, της ΑΕΛ και της Εθνικής ομάδας, ανήκει πλέον στην οικογένεια της Κηφισιάς και καλείται να εξασφαλίσει την παραμονή στη Football League 2 με στόχο τη νέα σεζόν να οδηγήσει την ομάδα των βορείων προαστίων στο κάτι παραπάνω.

Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, καθώς ως γνωστόν στη Football League 2 πέφτουν πολλές ομάδες και ανεβαίνει μόνο μία, στην ουσία δηλαδή είσαι καταδικασμένος να παλεύεις διαρκώς για τη σωτηρία σου, εκτός αν έχεις βαριά φανέλα και πας για άνοδο. Επί παραδείγματι, η Κηφισιά ανήκει σε όμιλο που παίζουν ο ΟΦΗ, ο Φωστήρας, ο Εθνικός, ο Ηλυσιακός, ο Ατρόμητος Πειραιά και ο Ιάλυσος και τα πράγματα θα είναι το ίδιο δύσκολα και του χρόνου. Ο Γιαννακόπουλος, ωστόσο, με τις εμπειρίες του και την όρεξή του, είναι το δυνατό χαρτί πια της Κηφισιάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα