Προτίμηση στην… Premier League ο Μπόγιαν Κρκιτς!

Ανοικτό παραμένει το θέμα του Μπόγιαν Κρκιτς για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Αγγλία και στην Premier League.

Ο Κρκιτς δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του νέου τεχνικού των Καταλανών, Λουίς Ενρίκε. Το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» εκπνέει σε έναν χρόνο, γεγονός που ανοίγει διάπλατα την πόρτα για την παραχώρησή του. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει αρκετές προτάσεις, ωστόσο εκείνες που τον καλύπτουν, προέρχονται από τον Ολυμπιακό και τη Μάλαγα.

Παρόλα αυτά, είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια που έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να πραγματοποιήσει την επιδίωξή του να αγωνιστεί στην Αγγλία. Ο μάνατζέρ του έχει ήδη έρθει σε επαφή με αγγλικούς συλλόγους και περιμένει την ανταπόκρισή τους, ώστε ο πελάτης του να καταλήξει στην απόφασή του για το μέλλον της καριέρας του. Εφόσον, βέβαια, δεν βρεθεί κάποια λύση από την Premier League, ο Μπόγιαν Κρικτς θα κληθεί να αποφασίσει μεταξύ Ολυμπιακού και Μάλαγα, για τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του πορείας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα