«Πρωταθλητής στη… βλακεία»!

Άνω… κάτω έγινε την Πέμπτη (30/3) η Λάρισα, καθώς ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τον ποδοσφαιριστής Βασίλη Κουτσιανικούλη «πρωταθλητή στη βλακεία» λόγω… «Survivor»!

Όλα ξεκίνησαν από ένα post του 28χρονου μέσου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το οποίο… έκραζε την παίκτρια του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού Λάουρα Νάργες.

«Μόνο το καροτσάκι σ λείπει… Ανάπηρη» έγραψε ο Κουτσιανικούλης ποστάροντας μαζί και μία φωτογραφία της ξανθιάς της ομάδας των διάσημων, γεγονός που έβγαλε από τα… ρούχα του τον οξύθυμο Αλέξη Κούγια. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ επιτέθηκε φραστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, τον οποίο κάλεσε σε απολογία.

«Η ζωή με έχει διδάξει ότι δύο συμπεριφορές είναι αήττητες: Η μία το θρησκευτικό πάθος, ανεξαρτήτως θρησκείας. Η δεύτερη είναι η βλακεία. Ο Κουτσιανικούλης δυστυχώς απέδειξε με αυτό που έγραψε, ότι αντί να προσπαθεί να είναι πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο, είναι πρωταθλητής στη βλακεία. Εκτός και αν είναι κάτι χειρότερο, ρατσιστής. Θα κληθεί σε απολογία» δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης των «βυσσινί» και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα