Πρόεδρος των Sports Marketing Awards o Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης

Τα βραβεία Sports Marketing Awards (www.sportsmarketingawards.gr), μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε για να διαδώσει τις καλύτερες πρακτικές στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος, πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής είναι ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Mistral, Νίκος Κακλαμανάκης, ένας από τους πιο δημοφιλείς αθλητές της Ελλάδας.

Η πρωτοβουλία αυτή φιλοδοξεί να εντείνει το μήνυμα της ανάγκης για συμπράξεις που προωθούν τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους, καθώς και της προτεραιότητας σε πρότυπα συνεργασίας που θα εμπνεύσουν σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη τη συνεχή δέσμευση και αλληλεγγύη.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία:

«Εκτιμώ ότι σε μια ευνομούμενη κοινωνία αξίζει να επιβραβεύουμε την Αριστεία σε όποιον χώρο κι αν αυτή εκφράζεται. Καλωσορίζω λοιπόν αυτήν την προσπάθεια και αισθάνομαι χαρά να τίθεμαι επικεφαλής. Άλλωστε, για μένα μεγαλύτερη τιμή από ένα Ολυμπιακό μετάλλιο είναι η έντιμη και ηρωική προσπάθεια».

Τα υποψήφια έργα θα αξιολογηθούν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από διάσημους αθλητές, εκπροσώπους Ομοσπονδιών, υψηλόβαθμα στελέχη από κορυφαία brands και αθλητικούς συλλόγους, Sports Marketing specialists και καταξιωμένους δημοσιογράφους.

Στα βραβεία καλούνται να υποβάλουν υποψηφιότητα Αθλητές και Αθλήτριες, Αθλητικοί Σύλλογοι, Σωματεία και Ενώσεις, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Επαγγελματικοί Φορείς, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, Κοινωνικές Επιχειρήσεις, Εθελοντικές Οργανώσεις, ΜΚΟ και η Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

Τα υποψήφια έργα θα κριθούν με βάση τη στρατηγική και τους στόχους που εξυπηρετεί κάθε ενέργεια ή πρόγραμμα, τον αντίκτυπο και τα οφέλη των προτεινόμενων δράσεων, την καινοτομία και πρωτοπορία που παρουσιάζουν, καθώς και την αποτελεσματικότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους μέχρι και τις 9 Ιουνίου 2017, ενώ η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία, αναλυτική επεξήγηση κάθε ενότητας ξεχωριστά, την κριτική επιτροπή, αλλά και τους όρους και τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στο www.sportsmarketingawards.gr

Τα βραβεία διοργανώνονται για πρώτη φορά από την Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα