Πρόσωπα – κλειδιά και ανατροπές στο Μπρούσκο

ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Οι περισσότεροι συντελεστές της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, “Μπρούσκο” βρίσκονται αυτό το διάστημα σε διακοπές. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη σεναριογράφο της σειράς, Βάνα Δημητρίου η οποία γράφει πυρετωδώς τα επεισόδια του επόμενου κύκλου.

Η 4η σεζόν βρίσκεται προ των πυλών για την πετυχημένη σειρά και νέα πρόσωπα είναι έτοιμα να μπουν στο καστ για να δώσουν νέα πνοή. Ένα από αυτά είναι και ο Ιωσήφ Μαρινάκης ο οποίος θα ενταχθεί στη σειρά και προς το παρόν μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνονται για το ρόλο που θα παίξει.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Τηλέραμα”,  θα μπορούσε να υποδυθεί το νέο αμόρε της Δάφνης (Εβελίνα Παπούλια), ενώ δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο τοκογλύφος ή να αναλάβει κάποιον άλλον, εντελώς νέο ρόλο.

Από την άλλη, σημαντικό ρόλο θα παίξει η Φιόνα Γεωργιάδη (Άλκηστις), την οποία γνωρίσαμε ως το νέο έρωτα του Σήφη Γιαννακάκη (Αποστόλης Τότσικας) και μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς έδωσαν το πρώτο τους φιλί. Φυσικά, δεν θα λείψουν οι ανατροπές, ενώ το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, Μελίνα (Ελένη Βαίτσου)-Αχιλλέας (Ανδρέας Γεωργίου) θα έχει νέες περιπέτειες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα