Πρόταση «μαμούθ» για Πογκμπά η Μάντσεστερ Σίτι!

Το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ και έναν εκ των Κολάροφ ή Ντζέκο πρότεινε η ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι, για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους, αιφνιδιάζοντας την ποδοσφαιρική αγορά!

Η «γηραιά κυρία» δεν επιθυμούσε να παραχωρήσει τον 21άχρονο μέσο, αλλά η συγκεκριμένη προσφορά κρίνεται άκρως αξιόλογη, ενώ και τα έμψυχα ανταλλάγματα που προτείνονται καλύπτουν τις ανάγκες της. Η διάθεση της Μάντσεστερ Σίτι να ενισχυθεί είναι εμφανής, καθώς συναντάμε το όνομά της σχεδόν σε όλα τα μεγάλα μεταγραφικά σίριαλ ενόψει του καλοκαιριού. Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται να είναι όντως σοβαρή. Στην Αγγλία ακούγεται πως οι «πολίτες» θέλουν να ξεκινήσουν εντυπωσιακά τις μεταγραφές τους, ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις αν τυχόν χάσουν και το πρωτάθλημα.

Πάντως, οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει εδώ και βδομάδες. Το ενδεχόμενο να έρθει μία μεγάλη πρόταση έχει μεταφερθεί στον Πογκμπά, ο μάνατζερ του οποίου είχε δηλώσει, πριν λίγες μέρες, ότι ο πελάτης του θα εξετάσει την περίπτωση να φύγει από τη Γιουβέντους, μόνο αν του γίνει κάποια… αστρονομική πρόταση. Η συγκεκριμένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι.

Το όνομα του Πογκμπά πάντως, έχει ακουστεί και για άλλες ομάδες, όπως η Άρσεναλ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην Ιταλία δεν αποκλείουν, πλέον, το ενδεχόμενο να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, καθώς η «γηραιά κυρία» βρίσκεται σε αναζήτηση πόρων για την απόκτηση των Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Νάνι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όποια και αν είναι η εξέλιξη, το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι θα είναι εξαιρετικά «καυτό» σε επίπεδο μεταγραφών…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα