Πρόταση της Άρσεναλ για Πέδρο Ροντρίγκεθ!

Πρόταση ύψους 32 εκατομμυρίων ευρώ κατέθεσε η Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αποκτήσει τον Ιανουάριο τον διεθνή Ισπανό ποδοσφαιριστή, Πέδρο Ροντρίγκεθ!

Ο 27άχρονος περιφερειακός επιθετικός δεν περιλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του προπονητή των «μπλαουγκράνα», Λουίς Ενρίκε και έχει δηλώσει πως βρίσκεται σε αναζήτηση νέας πρόκλησης στην καριέρα του. Το ενδιαφέρον του Αρσέν Βενγκέρ για τον ποδοσφαιριστή είναι έντονο και χρονολογείται από το καλοκαίρι. Ο Αλσατός προπονητής είναι αποφασισμένος να κλείσει το συντομότερο δυνατό την υπόθεση, ώστε να προλάβει τυχόν εμπλοκή της Λίβερπουλ και της Τσέλσι, οι οποίες επίσης παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Την ίδια στιγμή, τρεις σημαντικοί παίκτες της Άρσεναλ ετοιμάζουν τις «βαλίτσες» τους για άλλες πολιτείες. Πιο συγκεκριμένα, οι Λούκας Ποντόλσκι, Σάντι Καθόρλα και Τόμας Ροζίτσκι, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν με μεταγραφή, καθώς από τη μία δεν παίρνουν όσο χρόνο συμμετοχής πιστεύουν ότι τους αντιστοιχεί και από την άλλη μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και δεν επιθυμούν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα