Πρώτη μούρη οι Έλληνες επιθετικοί

 

Συνεχίζεται το καλό σερί των Ελλήνων επιθετικών στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Οι πρωτοπόροι του πίνακα των σκόρερ συνέχισαν να βρίσκουν δίχτυα κι έτσι όλα δείχνουν ότι ο φετινή διεκδίκηση του άτυπου τίτλου του πρώτου σκόρερ θα είναι ελληνική υπόθεση.

Για τον Κώστα Φορτούνη που είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με επτά γκολ τι να πούμε, τα κατορθώματά του μιλάμε από μόνα τους. Ακολουθεί ο αναγεννημένος Μάντζιος με έξι γκολ, ενώ με πέντε τέρματα καταλαμβάνουν την τρίτη θέση ο Γιάννου και ο Μπακασέτας, δύο νεαρά παιδιά (όπως και ο Φορτούνης άλλωστε). Αρκετοί παίκτες έχουν πετύχει τρία γκολ, ανάμεσά τους και οι Έλληνες Καρέλης και Βέλλιος, ενώ τέσσερις παίκτες έχουν σημειώσει δύο τέρματα (Αραβίδης, Αθανασιάδης, Γιακουμάκης, Ναζλίδης).

Κανένας αλλοδαπός ποδοσφαιριστής, αντίθετα, δεν έχει σημειώσει πάνω από τρία τέρματα. Οι Μπουονανότε, Μαρκόφσκι, Μιλούνοβιτς, Ντουρμάζ και Αμπνούν είναι αυτοί που τα έχουν καταφέρει και μένει να δούμε ένα έστω ένας από αυτούς μπορεί να κοντράρει στα ίσια τον Φορτούνη…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα