ΠΣΖ: «Δεν πωλείται ο Βεράτι»!

Σαφές μήνυμα προς τη Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, ξεκαθαρίζοντας πως ο Μάρκο Βεράτι δεν είναι προς πώληση…

Οι Παριζιάνοι εξέφρασαν τον εκνευρισμό της για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της τιμωρίας τους από την επιτροπή Financial Fair Play της UEFA. Όπως τόνισε ηγετικό στέλεχος του συλλόγου, η ομάδα έχει βελτιώσει αρκετά τα νούμερά της, δεν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και δεν είναι διατεθειμένη, έτσι και αλλιώς, να παραχωρήσει τους καλύτερους παίκτες της, άρα και τον Μάρκο Βεράτι.

Οι Γάλλοι έγιναν ακόμη πιο σαφείς, λέγοντας πως ο Ιταλός δεν παραχωρείται με κανένα αντάλλαγμα, καθώς βρίσκεται στα βασικά πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, ενόψει της νέας περιόδου στο Σαμπιονά και στο Champions League. Η διοίκηση της Παρί άφησε αιχμές για την τακτική που ακολούθησε η Ρεάλ, τονίζοντας πως τα δύο κλαμπ διατηρούν μία άριστη σχέση και πως είναι αδιανόητο να προσεγγίζουν παίκτη εν αγνοία της ομάδας του, καθώς μπορούν να απευθυνθούν απευθείας στο σύλλογο που ανήκει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα