Πως την είδε ο Βούρος;

Δόθηκε τελικά εξήγηση για ποιο λόγο ο Πραξιτέλης Βούρος, ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού, δεν έχει πάρει ευκαιρίες παρά το ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην αμυντική γραμμή των «ερυθρολεύκων».

Ο 21χρονος οπισθοφύλακας των Πειραιωτών κλήθηκε πρόσφατα από τη διοίκηση μαζί με τέσσερις ακόμη πιτσιρικάδες (Μανθάτης, Ρέτσος, Ανδρούτσος και Νικολάου) προκειμένου να του ανακοινωθεί η εμπιστοσύνη της ΠΑΕ και η πρόθεση ανανέωσης συμβολαίου μέχρι το 2021. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Τα υπόλοιπα παιδιά (μικρότερα όλα σε ηλικία) δέχθηκαν τις φυσιολογικές προτάσεις της ΠΑΕ, μόνο που ο Πραξιτέλης ζήτησε μισό εκατομμύριο για κάθε χρόνο συμβολαίου με τις πληροφορίες να λένε πως αργότερα έριξε τις απαιτήσεις του στις 450.000 ευρώ. Το… σκόντο αυτό, φυσικά, δεν ήταν αρκετό για να καμφθεί η διοίκηση του ΟΣΦΠ που τα έχασε με τις απαιτήσεις του μικρού και φυσικά αρνήθηκε περεταίρω κουβέντα για την ανανέωση.

Όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ο παίκτης μπήκε στο περιθώριο και το μέλλον του στον Πειραιά κρίνεται αβέβαιο. Ωστόσο, υπάρχει πάντα η πιθανότητα πίσω από τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή να κρύβεται κάποιος… πονηρός μάνατζερ και μετά από κάποιες μέρες να έρθει στα συγκαλά του, αλλά ακόμη και τότε στον Ολυμπιακό θα σκεφτούν πολύ σοβαρά το πώς θα πράξουν με τον Πραξιτέλη…

O ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πάντως, έδειχνε ενοχλημένος από τη συγκεκριμένη αποκάλυψη και έλεγε στους συμπαίκτες του κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Καζακστάν πως δεν έχει ζητήσει αυτό το ποσό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα