Πόσα θες να μας τρελάνεις Φάνη Γκέκα;

Τι κοινό έχουν Γκερντ Μίλερ, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, Κλάους Άλοφς, Ρούντι Φέλερ , Μίροσλαβ Κλόζε, Λούκα Τόνι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Φάνης Γκέκας; Η απάντηση δεν είναι και τόσο δύσκολη! Έχουν όλοι τους αναδεχθεί πρώτοι σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα!

Υπό αυτή την έννοια που είναι το παράδοξο όταν ο Έλληνας διεθνής καταφέρνει και σκοράρει ακατάπαυστα σε ένα πρωτάθλημα όπως το τουρκικό; Μπορεί να έχει ξεπεράσει τα 35, αλλά παραμένει ένας δεινός σκόρερ, ένας άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας πέτυχε τρία γκολ στο 4-2 της Εσκισεχίρσπορ με αντίπαλο τη Σίβασπορ και αναδείχθηκε πρόσωπο της αγωνιστικής.

Με το ξεκίνημα που έκανε δεν αποκλείεται να σπάσει το ρεκόρ του στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που είναι τα 13 γκολ σε 24 συμμετοχές με την Κόνιασπορ, αλλά και τα 20 γκολ με τη φανέλα της Μπόχουμ που είναι το προσωπικό ρεκόρ του, αυτό που τον ανέδειξε πρώτο σκόρερ στη Γερμανία το 2007. Ο Γκέκας, σε μίνι-συνέντευξη που παραχώρησε στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ το βράδυ της Κυριακής, παραδέχθηκε πως σκεφτόταν να «κρεμάσει τα παπούτσια» του το καλοκαίρι, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται μόνο και μόνο επειδή προπονητής στην ομάδα του είναι ο  Μίκαελ Σκίμπε, με τον οποίο είχαν άψογη συνεργασία στο παρελθόν στη Φρανκφούρτη και στο Λεβερκούζεν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα