Ρεάλ… η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο!

Στο εκπληκτικό ποσό των 3,44 δις δολαρίων αποτιμάται η αξία της Ρεάλ Μαδρίτης ως ομάδας, σύμφωνα με το γνωστό αμερικανικό περιοδικό Forbes, το οποίο δημοσιοποίησε τη λίστα με τις ακριβές ομάδες – εταιρίες στον πλανήτη.

Η «βασίλισσα» και κάτοχος του Champions League, κάθεται περήφανη στο θρόνο της, αφήνοντας στη 2η θέση την Μπαρτσελόνα, η οποία, αν και δεν κατέκτησε κανέναν τίτλο τη σεζόν που πέρασε, αποτιμάται με το επίσης εκπληκτικό ποσό των 3,2 δις δολαρίων! Η έκπληξη για πολλούς, όχι όμως για τους γνώστες και τους αντικειμενικούς κριτές του χώρου, έρχεται στην 3η θέση της σχετικής λίστας και ακούει στο όνομα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη χειρότερη χρονιά της τα τελευταία… 30 χρόνια, η ομάδα της Αγγλίας, που δεν κατάφερε να διασφαλίσει ούτε την έξοδό της στην Ευρώπη, αποτιμάται στα 2,81 δις δολάρια!

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκεται και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση και αποτιμάται στα 1,85 δις δολάρια. Επόμενη ποδοσφαιρική ομάδα στη λίστα είναι η Άρσεναλ, που καταλαμβάνει τη 16η θέση, με αποτίμηση στα 1,331 δις δολάρια. Η Τσέλσι βρίσκεται πολύ χαμηλά και συγκεκριμένα στην 48η θέση, με 867 εκατομμύρια δολάρια, η Μάντσεστερ Σίτι είναι 49η, με 863 εκατομμύρια δολάρια και η Μίλαν είναι στην 50η θέση, με 856 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα