Ρε τον Πανιώνιο!

Για μία ακόμη χρονιά ο Πανιώνιος ξεκινά με στόχο την παραμονή και φαίνεται να την πετυχαίνει από την… έβδομη κιόλας αγωνιστική.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης όχι μόνο κάνει πορεία… πρωταθλητισμού, αλλά παίζει ωραία μπάλα, αναδεικνύει παίκτες σε όλες τις θέσεις –Έλληνες και ξένους- και διαρκώς βελτιώνεται, με αποτέλεσμα πολλοί πλέον να θεωρούν πως μπορεί να διεκδικήσει θέση στα Play Off, ιδίως από τη στιγμή που Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, αλλά και η ΑΕΚ, δεν δείχνουν να έχουν εξασφαλισμένη θέση στην πεντάδα.

Ο Μπακασέτας πάει να βγει πρώτος σκόρερ (δύο γκολ με την Καλλονή), ο Μπουμάλ κάνει τη διαφορά, ο Ρισβάνης είναι αμυντικός ποιότητας, ο Ανσαριφάντ δαιμόνιος και ο Βιγάλμπα αυτό ακριβώς που υποσχόταν όταν ερχόταν, ένα ταλέντο από την Αργεντινή με όρεξη να αποκτήσει εμπειρίες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποδεικνύεται διαρκώς εξαιρετικός προπονητής και ψυχολόγος και εξακολουθεί να δικαιώνεται που πανηγύριζε για το δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα, καθώς τότε έλεγε πως αυτή η σειρά αγώνων μόνο καλό μπορεί να κάνει στους παίκτες του.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, είναι αυτή τη στιγμή τρίτος και συνεχίζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα